SubCult Zero

Figyelmeztetés

Az oldal az Internet Explorer nevezetű, böngészőnek csúfolt szutyokkal ronda, mint egy tripperes fasz. Úgyhogy, ha teljes pompájában akarod látni, használj Mozilla Firefox-ot!

firefox

Rosszabb esetben Google Chrome-ot...

Bemutatkozás

|

Na ez az, ami mindig nehezen ment nekem. Néha még megértenem is nehéz magam, nem hogy bemutatni. Sajnos erre nincs más mód, mint szárazan, sablonosan. zero_bemutatkozas.jpg

A becsületes nevem Pajor Gábor, 20 éves vagyok és Sopron mellett lakom egy kis faluban.

Elég sablonos lett? Remélem. Igazából most jöttem rá, hogy egy blogra bemutatkozást írni, kb. olyan, mintha egy pornófilm elejére kiírnák, hogy erekciót válthat ki. Mindegy, ezen végül is túl kell esni, nem lehet mindenféle felvezetés nélkül boncolgatni megosztó témákat.
Ugyanis itt ilyenek lesznek. Akik ismernek megszokhatták már, hogy eléggé megosztó személyiség vagyok. Lehet engem szeretni vagy utálni, de egy valamit nem lehet: figyelmen kívül hagyni. Tudniillik rólam, hogy rendkívül szélsőséges gondolatvilágom van. Nem szeretek az árral sodródni, viszont képes vagyok néha szembemenni a saját elveimmel is. Majd megszokjátok...

Félreértés ne essék! Nem akarok népszerű lenni. Nem akarom, hogy mostantól mindenki engem olvasson és bólogasson. Csupán azt szeretném, hogy gondolataim végre eljussanak olyanokhoz is, akik képesek azok befogadására.

Remélem sikerrel járok!

süti beállítások módosítása