SubCult Zero

Figyelmeztetés

Az oldal az Internet Explorer nevezetű, böngészőnek csúfolt szutyokkal ronda, mint egy tripperes fasz. Úgyhogy, ha teljes pompájában akarod látni, használj Mozilla Firefox-ot!

firefox

Rosszabb esetben Google Chrome-ot...

Verseim a múltból - rovat I.

Pergő keserv

|

Régen rengeteg verset írtam. Volt egy korszakom, amikor szinte bármikor képes volt rámtörni az ichlet, és akkor azonnal tollat és papírt kellett ragadnom. Gyakorlatilag pár perc alat kipattant a fejemből egy több versszakos elégia.

Mára ez a képességem elveszett. Igazából túl sok mindent folytottam magamba az elmúlt évek során, ezért szerintem úgy érezte a tudatalattim, hogy nem baszogat többet értelmes dolgokkal, mert fölösleges.
Na sebaj, ezek a versek szerencsére megmaradtak nekem, szóval újfent megosztom az olvasókkal, hátha valaki lelkét megmelengeti. :)

Pergő keserv

Éj-homályban látom
Ím vöröslő színedet
Miért adatik nekem
Érdemtelen élvezet?

Csak suhansz, nevetsz.
Futok. Lásd: utánad.
Eltűnsz. S én dühömben
A pokolba kívánlak!

Vágyom rád, szerelmem!
Én érezni akarlak!
Kínos, ködös kéj.
Ez csapott a falnak!

Rímeim fájnak,
Mint maga az idő;
De lassan pereg...
Késik a jövő...

Így szaporodnak a hülyék

|

Nem, a poszt címe most nem metafora. Szó szerinti szaporodásról beszélek. Tudjátok gyerekek a méhecske meg a virág vagy tudja a faszom milyen snassz Z-kategóriás délutáni amcsi filmes idézet illik ide.
Na de vágjunk is bele...

silly_baby.jpgKépzeljük el az alábbi élethelyzetet: 18 éves lány, (természetesen hülye, mint a barlangi troll körme alatt a redva) bekapja a legyet és persze későn veszi észre vagy ha esetleg időben, akkor is addig kussol amíg már úgy is mindegy. Nincs mit tenni, jön a kölök, mint láthatjuk szép kilátásokkal. Ilyenkor kell elővenni a forgatókönyvet, hogy direkt volt, így legalább a negatív IQ-jukat legalább 0-ra "felhazudják". A kölköt persze a drága nagyszülők fogják nevelni, mert a drága kislányukba egy gramm felelősség nem szorult, csak a göcsörtös fasz, de az minden szombat este. Ha pedig valaki szóvá meri tenni, hogy hogyan neveli (vagyis nem neveli) a gyerekét, akkor persze az illető lesz az érzéketlen bunkó fasz, mert ő így is a lelkét kiteszi, mert hetente egyszer leviszi a gyereket babakocsival az utcára. Jó, hogy nem kötsz rá pórázt és szaratod a pázsitra, bazmeg.

Az a baj, hogy ilyen létbizonytalanságban, akinek van egy csöpp esze nem fog gyereket vállalni. Így viszont csak a hülyék szaporodnak. Ilyenkor csak a Sex Pistols-t tudom idézni: "No future"...

"Nem akarok szerelmes lenni, csak boldog"

Avagy a mai párkapcsolatok szánalmassági faktora

|

Kezdjük rögtön az alcímben szereplő szóösszetétellel: párkapcsolat. Gyülölöm ezt a kifejezést! Ez ilyen tipikus média-szülte förtelem, amivel a társadalom agyát mossák. Az emberek nem párokba vannak rendezve, hanem társas lények, ezért az emberek közt kötődés alakul ki, nem pedig kapcsolat! Kapcsolat a T-Home-tól kapott modemem és a PC-m között van, bazmeg.

stupidlove.jpgA címben szereplő idézet pedig egy, a tizenévesek által gyakran látogatott sablon, idézetes Facebook oldalról származik. Az a baj, hogy sokan ezt tartják követendőnek. Üzenném nekik: ha szerelem nélkül akarjátok magatok boldognak érezni, akkor vásároljatok drogot! Legalább rövid távon megdöglötök és kevesebb életképtelen idióta szívja a normálisabbak elől az oxigént.
Ha viszont úgy gondolod, hogy nem ez a járható út, olvass tovább!

Reggeli szösszenet

|

Kicsit vicces, hogy húsz éves koromra sem sikerült megtanulnom, hogy minden nézőpont kérdése.

Itt van például ez a zene: a '90-es évek egyik legigényesebb dark rock csapatáról van szó. Tökéletes zene, szövegvilág és van üzenete is. Emlékszem mennyit hallgattam ezt bedepizve... ilyenkor kell az embernek valami, ami "kellemesen mélyre taszítja" (ami persze totál hülyeség, mert ki az a hülye, aki belezuhan egy gödörbe és ásni kezd).

Normál lelkiállapotban hallgatva azonban pont az ellenkező hatást váltja ki. Löketet ad az embernek, hogy küzdjön és addig ne nyugodjon, míg el nem éri a céljait.

Már csak azt kellene tudnom mi is a célom igazából...

Bemutatkozás

|

Na ez az, ami mindig nehezen ment nekem. Néha még megértenem is nehéz magam, nem hogy bemutatni. Sajnos erre nincs más mód, mint szárazan, sablonosan. zero_bemutatkozas.jpg

A becsületes nevem Pajor Gábor, 20 éves vagyok és Sopron mellett lakom egy kis faluban.

Elég sablonos lett? Remélem. Igazából most jöttem rá, hogy egy blogra bemutatkozást írni, kb. olyan, mintha egy pornófilm elejére kiírnák, hogy erekciót válthat ki. Mindegy, ezen végül is túl kell esni, nem lehet mindenféle felvezetés nélkül boncolgatni megosztó témákat.
Ugyanis itt ilyenek lesznek. Akik ismernek megszokhatták már, hogy eléggé megosztó személyiség vagyok. Lehet engem szeretni vagy utálni, de egy valamit nem lehet: figyelmen kívül hagyni. Tudniillik rólam, hogy rendkívül szélsőséges gondolatvilágom van. Nem szeretek az árral sodródni, viszont képes vagyok néha szembemenni a saját elveimmel is. Majd megszokjátok...

Félreértés ne essék! Nem akarok népszerű lenni. Nem akarom, hogy mostantól mindenki engem olvasson és bólogasson. Csupán azt szeretném, hogy gondolataim végre eljussanak olyanokhoz is, akik képesek azok befogadására.

Remélem sikerrel járok!

süti beállítások módosítása